Протруйник

Життєдар

Життєдар

Подбає про урожай зернових

Протруйник системної дії для захисту зернових культур від хвороб

Шедевр

Шедевр

Довершений у
своєму жанрі

Системний інсектицидно-фунгіцидний протруйник для захисту від хвороб та шкідників

Передпосівна обробка насіннєвого матеріалу протруйниками є одним з інноваційних способів захисту майбутнього врожаю. Застосування протруйників для саджанців дає змогу знищити патогенну органіку ще на етапі висівання в ґрунт.

Протруйники знезаражують посівний матеріал та захищають рослину ще на початку її розвитку. А також сприяють кращому розвитку рослини та створюють стабільні для неї умови за будь-якої погоди.

Виділяють цільові та комбіновані протруйники. Перші препарати захищають насіння, наприклад, від хвороб чи інфекцій. До складу других входять декілька компонентів, такі протруйники мають ширший спектр дії.

Протруйник для картоплі: захист на присадибних ділянках

Традиційно основна маса картоплі вирощується на дачних ділянках. Кількість врожаю – це не лише його вага. Важливо забезпечити його товарний вигляд.

Під час вегетації рослина зазнає стресів, викликаних хворобами,  шкідниками чи несприятливими погодними умовами. Тому обробка бульб перед висадкою в ґрунт має бути обов’язковою.

Важливо правильно нанести препарат та обрати потрібну концентрацію, тому неодмінно звертайте вашу увагу на норму витрати, спосіб обробітку та слідуйте їм.

Окрім того, протруйник захищає картоплю від небажаних мікроорганізмів в період її зберігання.

Переваги протруювання насіння

Отримати гарний врожай допоможуть протруйники. Хто проводить обробку картоплі, насіння, розсади до висадки у відкритий ґрунт, той не має проблем з хворобами та шкідниками, що потрапляють в сад разом з посадковим матеріалом.

Протруювання гарантує:

  1. Захист від хвороб: знищення насіннєвих та ґрунтових інфекцій.
  2. Підвищення енергії проростання насіння.
  3. Стимуляцію розвитку кореневої системи та покращення властивостей листя рослини.
  4. Підвищення врожайності овочевих та зернових культур.
  5. Підвищення якості отриманих врожаїв.
  6. Зменшення негативного впливу пестицидів на навколишнє середовище: обробка фунгіцидами та інсектицидами методами розпилювання завдає більшої шкоди, аніж протруювання насіння перед висадкою в ґрунт.

Лайфхак: протруювання насіннєвого матеріалу перед висадкою дозволяє зменшити пестицидне навантаження на рослину протягом всього вегетаційного періоду.

Ставтеся до своїх посівів з повагою – і вони віддячать вам гарними високоякісними врожаями.

Детальніше
This site is registered on wpml.org as a development site.