Родентициди

Мишливець

Мишливець

Спіймає
кожного!

Готова до застосування принада для знищення пацюків та мишей

Як перемогти гризунів та які засоби для цього використати?

Питання доволі складне. Миші завдають неабиякої шкоди: знищують врожаї на полях, пошкоджують плодові дерева та вже зібраний врожай, гризуть коріння рослини під час вегетаційного періоду тощо.

Раніше для боротьби з гризунами використовували миш’як, зараз перевагу надають його сполукам – арсеніту та арсенату кальцію, що поклали початок новому класу ефективних речовин для захисту рослин – родентицидів (від лат. Rodent – гризун, caedo – вбивати).

Що таке родентицидні засоби

Спеціальні хімічні засоби, розроблені з метою знищення нашестя гризунів й захисту посівів та врожаїв від них, отримали назву родентициди. Це високоефективні препарати, що знищують мишей, щурів та полівок.

Родентициди – інноваційні засоби для знищення гризунів, що надає 100% результат в короткі строки. Перед початком використання препарату проведіть обстеження ділянки на предмет наявності нір.

Слід пам’ятати про токсичність родентицидів та з обережністю розставляти контейнери, аби уникнути з’їдання препарату іншими теплокровними тваринами.

Правильне використання родентицидів

Перш за все має бути безпека людей та домашніх тварин! Враховуйте наступні правила роботи з  родентицидними засобами:

  • Розкладайте родентициди в спеціальні контейнери з урахуванням норм дозування, вказаних виробником.
  • Кладіть достатню кількість препарату, орієнтуючись на інструкцію та ступінь заселення гризунами. Мало розкладок або дуже велика відстань між ними не дадуть бажаного ефекту.
  • Після першого розкладання перевірте контейнери на наявність родентицидів. Якщо гризуни з’їли препарат, докладіть його до вказаного максимуму. Гризуни мають отримати смертельну дозу в перші 24 години.
  • Одягайте захисні рукавиці. Після роботи з препаратом вимийте руки та обличчя.

Дотримуйтеся засобів особистої безпеки. І знайте, якщо обсяг контейнеру не зменшується декілька днів – ви перемогли: вся популяція гризунів знищена.

Детальніше
This site is registered on wpml.org as a development site.